Litop nieuwe hoofdsponsor Veerse Dag

Bij Litop leiden we via e-learning op een pragmatische manier procesoperators op. Daarvoor bouwen we online bedrijfsacademyโ€™s maar mogen we ook door het Ministerie van Onderwijs erkende MBO diploma’s uitgeven. Litop is een uitgeverij, erkende onderwijsinstelling en gevalideerde exameninstelling.

In de regio werken we onder andere voor Sabic, Smurfit Kappa, De Kroes, Bostik, Mauser Benelux en AMGEN. Landelijk werken we voor bijna alle uitzendbureaus en grote bedrijven zoals Shell, DOW, Yara, Zeeland Refinery en een aantal olieterminals. Daarnaast helpen we ook bedrijven in Suriname zoals Staatsolie, Fernandes en de Surinaamse brouwerij.
Dus als u procesoperators zoekt of wilt opleiden bent u bij ons aan het goede adres. Samen met onze partners vinden we de mensen die u zoekt en maken we er goede procesoperators van. Maar ook voor korte trainingen kunt u bij ons terecht.

Litop staat voor License to operate. Als je met je auto de weg op gaat heb je daarvoor een rijbewijs nodig. Wij vinden dat je ook een bewijs van bekwaamheid nodig hebt om op de juiste wijze als procesoperator te kunnen functioneren. Daar komt dus onze naam vandaan.ย 

Oprichter en mede eigenaar van Litop is Huub van Strien. Hij heeft Litop ruim 10 jaar geleden opgericht. Litop groeit erg hard en inmiddels maken ruim 13.000 studenten gebruik van onze e-learnings.

Vanaf het moment van oprichting heeft Litop jaarlijks de Stichting Evenementen Raamsdonksveer (SER) ondersteund als medesponsor. Als betrokken partner van de Veerse Dag dragen we graag ons steentje bij aan het voortbestaan van dit mooie evenement. Veel mensen beleven jaarlijks twee prachtige dagen en daar staan vast ook wel studenten van Litop tussen. Daarom hebben we besloten om dit jaar hoofdsponsor te worden nadat we hoorden dat Rabobank zich teruggetrokken had.

Bedrijfseconomisch hebben veel bedrijven twee rampzalige jaren achter de rug. Bij een aantal is dat echter niet het geval. Wij hopen dat die net als Litop een steentje willen bijdragen aan dit prachtige evenement.

We kijken enorm uit naar 16 en 17 september. We danken de SER en hun vrijwilligers voor de organisatie van het evenement en wensen alle bezoekers veel plezier!