Kinderattracties

Het kinderattractieplein staat dit jaar in het teken van Sport en Spel. Het terrein aan de Rietaak wordt door Moonen Attractie verhuur volledig ingericht voor kinderen van alle leeftijden. Zo komen er twee gigantische stormbanen te staan.

Stormbanen

Stormbanen zijn een leuke toevoeging en bieden plezier aan jong en oud. De extra lange hindernisbaan voor de grotere kids zorgt voor een groot spektakel en een fanatieke competitie. De kinderbaan Slakkenrace is een unieke en kleurrijke stormbaan is dan ook speciaal ontwikkeld voor jongere kinderen. Klim, glij, klauter en spring om het einde van de baan te bereiken. Wie is het snelste? De grootte en het kleurenpalet zorgen ervoor dat deze attractie een echte eyecatcher is op het kinderattractieplein!

Extra lange hindernisbaan
Slakkenrace

Kinderpaleis

Ook een kinderpaleis is aanwezig. Het kinderpaleis bestaat uit een ballenbakgedeelte en in het midden is er een vierkant vlak gedeelte waarin de spelende kinderen hun kunsten kunnen vertonen of gewoon even kunnen uitrusten. Het linker gedeelte is voor de stoere kinderen die willen stoeien met de opblaasbare poppen en/of gewoon willen springen.

Ballen gooien

Verder kunnen er ook ballen worden gegooid op een appelboom, een basketbalnet of probeer zo veel mogelijk balletjes in de doelgaten van een grappige clown te werpen!

Voetballen met RFC in een giga Boarding

Ook komt er op het plein een gigantische boarding van 21 meter x 9 meter met goals aan beide kanten. Door (jeugd)leden van RFC wordt invulling gegeven binnen deze boarding om allerlei technieken van het voetbalspel te leren en worden er wedstrijdjes gespeeld. 
“Toen we hier als RFC voor benaderd werden, hoefden we niet lang over te denken. Het is een mooie gelegenheid om ons als vereniging te presenteren en om de jeugd kennis te laten maken met sport in allerlei vormen, want genoeg bewegen is goed voor je gezondheid!

Bij onze stand zullen we een leuke activiteit organiseren, kun je ook informatie krijgen over onze vereniging en is onze clubkleding en merchandising te koop. Niet alleen voor de jeugd hebben we passend voetbalaanbod, bij RFC kun je een ook op oudere leeftijd terecht om een balletje te trappen. Dus kom zaterdag 17 september zeker eens kijken bij onze stand op het Sportplein!”

Kom lekker meedoen!