Muziek langs de route

’t Mays Kaboal is er bij

’t Mays Kabaol is een gezellige club muzikanten die wel van een feestje houden. We zijn in totaal met 19 leden waarvan er 17 muziek maken en 2 er voor de benodigde drankjes zorgen. Wij zijn een band die zo’n beetje ieder genre speelt van pop tot rock. We zijn in 11-11-2004 opgericht in het pittoreske dorpje Made. Waar we dan ook erg bekend zijn geworden door onze muziek, maar ook door onze fantastisch mooie roze pakken!

De Zwervers

Ook dit jaar is de Veerse Dag weer ons eerste optreden na de vakantie. Wij, als Veerse Kapel, vinden het altijd leuk om op de Veerse Dag te mogen optreden. Want wat komen we veel bekende mensen tegen tijdens de twee uurtjes dat we ronddweilen over de Veerse Dag. Er wordt dan niet alleen muziek gemaakt, maar ook wat herinneringen opgehaald en gesprekken gevoerd met mensen die je een tijdje niet hebt gezien. We starten altijd rond 11:00 uur en dweilen over de braderie tot ca. 13:00 uur. Daarna gaan we lekker zelf de Veerse Dag bezoeken, want ook dit jaar zal er een prachtig evenement plaatsvinden. Mooie braderie, straattheater en een mooi muziekprogramma en dat allemaal gratis te bezoeken. Leuk dat wij, De Zwervers, ook elk jaar een kleine bijdrage mogen leveren.

Muziekvereniging Switch
Muziekvereniging Switch uit Raamsdonksveer zal zich zoals gebruikelijk wederom van hun beste kant laten zien en horen op de Veerse Dag! Eén van de evenementen om de vooruitgang van de vereniging te laten zien en horen aan de bevolking uit de regio. Omdat wij altijd blijven zoeken naar ervaren muzikanten, is dit één van de gelegenheden om deze personen enthousiast te krijgen/maken. We bestaan in 2022 alweer 37 jaar en hebben in deze jaren heel wat leuke optredens verzorgd. De vereniging bestaat momenteel uit 21 leden welke uit Raamsdonksveer komen, en de plaatsen in een straal van 30 kilometer daaromheen. We zijn in het begin gestart met carnaval, maar al snel daarna werd overgeschakeld op een veel breder repertoire, waarbij de muzikale lat behoorlijk hoog werd weggelegd. In de vele jaren die volgden, zijn we uitgegroeid naar een orkestformatie, welke eigenlijk nog alleen zittende optredens verzorgd. In het jaarlijks programma zijn altijd een aantal vaste optredens opgenomen, maar we proberen toch ook ieder jaar wat nieuwe optredens erbij te nemen en andere weer te laten afvallen om niet al te veel druk op de muzikanten te leggen, die bijna allen naast deze verenging ook lid zijn van andere muziekgezelschappen uit de regio. Wilt u meer weten over onze vereniging? Kijk dan eens op onze facebookpagina, om een indruk te krijgen van wie wij zijn. Of voor nadere inlichtingen: Harry van Avendonk, muzikaal leider. Tel.nr. 06-57463287.