Johnny Gold

Johnny Gold (Kees Verlee) richt in 1997 samen met zijn muzikale partner Serge van Eck, het smartlappenduo Rob & John op. Met dit duo verwerft hij vooral op bedrijfsfeesten en de grote
Nederlandstalige festivals zoals in Tilburg en Den Bosch grote bekendheid. Het duurt niet lang voordat platenmaatschappij Berk Music een aantal singles van hen uitbrengt.

“Een keer in je leven”, “Als m’n wijf verdwijnt”, “Ze roepen ho”, “Rode rozen medley” en “Dan zingen wij voor jou” belanden stuk voor stuk in de single Mega Top 100. Het duo wordt ongekend populair in Brabant en vele radio- en televisioptredens volgen.

Hoewel het duo natuurlijk blijft bestaan is er na overleg met de platenmaatschappij besloten om ook als solo-artiest een plaatsje te verwerven in de nationale showbizz. Het eerste wapenfeit is de single “Ik kom wat lator”, die in januari 2010 wordt uitgebracht en gelijk al een feesthit van jewelste dreigt te worden.

Gedreven, komisch en soms vertederend denderd Johnny Gold over de Nederlandse podia. Van voetbalkantine tot schouwburg, van bruin café tot sterrenrestaurant, hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen!

Geniet op zaterdag 16 september 17:30 van het feestelijk optreden van Johnny Gold!