DJ Nickelbass

Nickelbass, ook bekend als Bram Koopmans, is een veelzijdige DJ en producer. Verschillende top 100 DJ’s volgens DJ MAG, zoals Hardwell, Kris Kross Amsterdam, en verschillende radiostations zoals SLAM! en 538 hebben meerdere remixen en bootlegs van hem gesteund.

Achter de draaitafels is Nickelbass zeer geliefd vanwege zijn pakkende sets. Zijn live sets zijn gevuld met energie en passie, en het is een waar genot om ze bij te wonen. Nickelbass mengt moeiteloos verschillen- de muziekgenres, waaronder Nederlandse geluiden, wat een succesvolle formule is die altijd aanslaat.

In 2018 trok hij nationale aandacht met zijn nummer “Een Atje Voor De Sfeer,” dat hij samen met de Ge- broeders Ko uitvoerde. Daarop volgde nog een single met Joeri Plaizier: Wankel. Hoewel het publiek de laatste jaren misschien wat minder van hem gehoord heeft, heeft Bram zeker niet stilgezeten! Zo zat hij samen met Nicky Romero in de studio en schreef hij onder andere mee aan de nieuwste single van Ferry de Lits: In Elk Stadje.

DJ Nickelbass zal tijdens de vrijdagavond 13 september programmering de heerlijkste platen draaien en hij zal zorg dragen voor een spectaculaire eindshow!