DJ Jim Vane

Het begon allemaal met een klein ventje dat toen al veel passie en interesse had voor muziek en het vermaken van anderen. In groep 8 van de basisschool maakte hij al zo’n beetje van elk feestje een groot knalfeest.

Een paar jaar later werd zijn podium de kantine van de plaatselijke voetbalclub en daarna café d’Ouwe Haven in Waspik, waar de muzikale klanken en vette beats gedraaid werden.

Steeds meer werd hij geboekt voor een feestje in de tuin en/of op locatie. Verder ging hij zelf ook steeds meer feesten organiseren en draaien met anderen. Niet veel later maakte hij bij Labomba en discotheek Oscars de DJ booth onveilig door heerlijke beats te draaien.

Al snel werd hij wekelijks geboekt in discotheken en verschillende bars in Nederland. Zo draaide hij ook een seizoen in van de bekendste feestbestemmingen voor de Nederlandse jeugd: Renesse.

Een grote klapper was zijn debuut in het buitenland in een van de grootste en bekendste clubs van Madrid: Joy Eslava. Daar heeft hij inmiddels regelmatig op het podium gestaan.

Daarnaast volgde ook nog het Holland House Madrid en Shanghai.

Op elke plek en plaats waar hij ooit draaide, wordt hij regelmatig teruggeboekt voor een feest/evenement.

Vrijdagavond 15 september zal Jim van E 3 feestelijke sets draaien om 19:30, 21:15 en 23:30!