De Coronas

Rock ’n’ Roll Animals, Crooners, Soul Divos & Reggae Rastas:
Deze artiesten spelen alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Jij hebt het namelijk voor het zeggen tijdens de super-interactieve show van de Coronas!

Vraagje: welke band speelt 5.000 nummers…..
… in een eigen decor, heeft eigen originele animaties, maakt live on the spot mash ups en speelt nummers in een andere stijl? En dat live? Juist, de Coronas. Al eens de Sultans Of Swing als Cowboys-Of-Tex-Mex gehoord? Of Don’t Stop Me Now in operastijl? Door de flexibiliteit en spontaniteit van de bandleden is ieder optreden uniek. Meespelen, Karaoke en meedansen, allemaal geen probleem. Met de telefoon beschikbaar voor iedereen is het bijna onvermijdelijk dat ook de grote sterren iets in de muzikale melk te brokkelen willen hebben.

De telefoonmachine is het kloppende hart van de Coronas-Show. Het is bepalen voor de unieke wijze waarop de band met het publiek communiceert. Just pick up the phone!…..
Want jij bepaalt wat de Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoon Machine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. En laat je dan door de Coronas verrassen! Want ze spelen op zijn minst
jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl. Of je wordt overweldigd met eigengemaakte animaties en originele acts.

De Coronas App……
Als je te telefoon niet op wilt nemen dan kan je nu ook met je eigen telefoon via onze app een verzoekje aanvragen. Via deze app kan je ook jezelf of iemand anders opgeven om mee te spelen of in het zonnetje te laten zetten. De app is te vinden in de Google Play Store en de App Store onder: Coronas stand up pop.
Elk event krijgt een eigen unieke code maar met de code: demo kan je alvast een kijkje nemen.

Zaterdag 17 september van 15:30 tot 16:30 uur.